Cuma, Ekim 18, 2024
Ana SayfaGüzellikCilt BakımıMisel Sularla Cildi Yormadan Temizlemek Mümkün

Misel Sularla Cildi Yormadan Temizlemek Mümkün

Son dönemin popüler cilt bakım ürünlerinden biri olan misel su, oldukça pratik makyaj temizliği sunar. Çok güçlü formüle sahip bu ürünler, cilde yararlı bakım yaparlar. Araştırmalarla desteklenen özel formülleri, derinlemesine temizlik yapan güçlü etkisi ile misel sular, makyaj temizliğinizde vazgeçilmeziniz olacak.

Kozmetiğin Son Dönem Efsanesi Misel Sular

Kadınlar geçmişten bu yana makyaj yapmayı çok severler. Makyaj yapmak kadar önemli bir konu makyaj temizliğidir. Makyaj temizliği genelde ihmal edilse de kesinlikle yapılması gerekir. Çünkü makyaj temizliği yapılmayan ciltte birçok sorun meydana gelebilir.

  • Cilt nefes almaz,
  • Gözenekler tıkanır,
  • Ciltte kırışıklık oluşabilir,
  • Akneye eğilim gösterme sorunu artabilir.

Cildinizi temizlerken kullanabileceğiniz en etkili ürünler misel sulardır. Misel sular, cildi derinlemesine temizler ve günlük makyaj temizliği için uygundur.

Formları oldukça yumuşak olduğundan cildi yormadan temizlerler. Her cilt tipine ve cilt sorununa özel geliştirilmiş seçeneği bulunur. Cilt tipinize göre uygun misel suya internet üzerinden ulaşabilirsiniz.


  1. Bioderma Sensibio H2O

Bioderma tarafından geliştirilen Sensibio H2O, cildinize derinlemesine bakım yapar. Günlük makyaj, cilt temizliğinde rahatlıkla kullanılabilir. Cilde derinlemesine ferahlatan formülü ile dikkatleri üzerinde toplar. Cilt temizliğinde oldukça yüksek performans sergiler. Cildin günlük temizlik ihtiyaçlarını giderir. Bioderma Sensibio H2O cildi yormadan temizler, kızarıklığa eğilim sorununa karşı bakım yapar ve derinlemesine nemlendirir.

2. Jowae Micellar Cleansing Water

Jowae tarafından geliştirilen bu miselar su, cildi derinlemesine temizler. Günlük makyaj ve cilt temizliği için idealdir. Doğal ham maddelerle geliştirilmiştir ve herhangi bir kimyasal ham madde içermez. Hassas ciltler dâhil tüm ciltler rahatlıkla kullanılabilir. Göz ve dudaklar için de uygundur. Cildi yumuşak bir görünüme ulaştırmayı amaçlar. Dermatolojik olarak test edilen formülü ile cildinize rahatlıkla uygulayabilirsiniz.

3. La Roche Posay Effaclar Yağlı Ciltler İçin Misel Su Ultra

La Roche Posay tarafından geliştirilen bu miselar su, cildi derinlemesine temizler. Gülük bakım için uygundur. Özellikle yağlı ciltlere sahip yetişkinler rahatlıkla kullanabilir. Ciltte akne oluşumuna karşı bakım yapar ve T bölgesindeki parlamayı geçirmeye çalışır.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Most Popular

Recent Comments