Salı, Ekim 22, 2024
Ana SayfaDoğal Organik YaşamDoğal Saç Bakım Markaları

Doğal Saç Bakım Markaları

İnternetin hayatımıza hızla adaptesi ile insanlar bilinçlendi. Bu bilinçlenmeyle birlikte tüketilen ürünlerin içindeki kimyasalların farkına varan insanlar doğal ürünlere yoğun ilgi gösteriyor. Gıda sektörüyle başlayan bu yoğun ilgi, kozmetik sektöründe de kendini gösterdi. Markalar insanların bu yoğun ilgisine cevap vermeye ve nitelikli ürün geliştirmeye çalışıyor.

Markalar, kişisel bakımında doğal ürün kullanmak isteyen kullanıcısının tercihine duyduğu saygıyla bakım rutinlerinin her aşamasında kullanabilecek tüm ürünlerin doğal seçeneğini oluşturdu.

Doğal anne bebek ürünleri, cilt bakım ürünleri, saç bakım ürünleri, ağız bakım ürünleri, güneş ürünleri, hijyenik kadın ürünleri, makyaj ürünleri, vücut bakım ürünleri, aromaterapik ürünler, temizlik ürünleri gibi kategorilerle şekillendirilen bu ürünler, internet üzerinden satışa sunuluyor.

Doğal Saç Bakımı

Kadınların bakımında kullanabileceği makyaj ve saç bakım ürünlerinin doğal seçeneği çok geniş ürün yelpazesiyle kullanıcısıyla buluşturuluyor. Özellikle doğal saç bakım markalarının ürünleri bol çeşitleri ve geniş seçenek şansıyla kadınlardan yoğun talep görüyor.

Doğal Saç Bakım Markaları Nelerdir?

Doğal saç bakım markaları; doğal ürün niteliğine uygun ürünlerle, sağlıklı bir saç bakımının kapılarını açıyor. Bu ürünler;

  • Kimyasal içermiyor,
  • Ham maddeleri doğal kaynaklardan seçiliyor,
  • Saçlara herhangi bir şekilde zarar vermiyor.

Naturigin, Ausganica, Bade Natural, Badger Balm, Bionnex, Biopark Cosmetic, Bioplante, Desert Essence, Druide, Florame, Halalles, Homemade, Logona, Phyto, Rosece, Sante, So Bio Etic, The Organic Pharmacy, Trukid, Urtekram doğal ürün geliştiren markalara örnek verilebilir.

Ausganica

Ausganica

1997’den bu yanadoğal ürün geliştiren Ausganica, Avusturya’nın en ünlü kozmetik markalarından biridir. OFC ve ACO sertifikasına sahip Ausganica ürünleri,  SLS, SLES, DEA, MEA, TEA, vazelin, petrol, mineral yağlar, sentetik koruyucu, sentetik koku verici maddeler içermez. Organik cilt bakım, saç bakım ve kozmetik ürünleri geliştirir.

Halalles

Tamamen doğal saç bakım ürünleri geliştiren Halalles, yerli üretime aittir. Özellikle şampuanları geniş bir kitleye hitap eder. Cosmo Organic, Helal, Vegan gibi sertifikalara sahiptir. Ürünleri dermatolojik olarak test edildikten sonra piyasayla buluşur.

Phyto Saç Bakım

Phyto

“Bitkilerden güç alan saç bakım öncüsü” mottosuyla ürünlerini kullanıcılarına sunan Phyto, çok geniş ürün gamına sahiptir. Özellikle saç boyaları ve şampuanları ile kullanıcısının saçlarının ihtiyaçlarını karşılamaya çalışır. Phyto, dökülme karşıtı, günlük bakım, şekillendiriciler, derinlemesine bakım, şampuan ve boyalar gibi serilere sahiptir.

Logona

Naturkosmetik NATRUE, BDHI sertifikalarına sahip Logona, 40 yıllık tecrübesiyle harmanladığı ürünleri ile geçmişten bugüne piyasadaki yerini korur. Logona saç, cilt ve bebek ürünleri hiçbir hayvansal ham madde içermez. Sentetik maddeler olmadan ürün geliştiren ilk markalardan biridir.

Urtekram Saç Bakım Ürünleri

Urtekram

ECOCERT sertifikalı Urtekram ürünleri, saç bakımında seçenekleri artırır ve kullanıcısının seçim şansını genişletir. Özellikle bebek temizlik ürünleri ile ebeveynlerin hayatını kolaylaştıran Urtekram, ürünlerini doğal ham maddelerle geliştirir.

Sağlıklı bir saç bakımına kavuşmak isterseniz, örneklerini verdiğimiz markaların ürünlerini gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Most Popular

Recent Comments